Kenali Saya

Assalamu’alaikum & Salam Sejahtera…

Selamat datang saya ucapkan ke laman vitalover yang bakal menyajikan info-info menarik mengenai makanan-makanan tambahan eksklusif daripada Shaklee Corporation buat anda semua.

Nama saya, Naimah binti Abu Kasim dan berusia 30 tahun. Alhamdulillah… 2015 adalah tahun ke-6 usia perkahwinan saya bersama suami tercinta, Amiruhaizat bin Che Ahmad@Asmady. Hasil perkongsian hidup ini, kami dikurniakan 4 orang cahayamata, Mus’ab Umair b Amiruhaizat (5 tahun), Mu’az Fahim b Amiruhaizat (3 tahun), Sumayyah Istisyhad binti Amiruhaizat (2 tahun) dan Khaulah Yusra binti Amiruhaizat (5 bulan). Alhamdulillah, Alhamdulillah thummalhamdulillah…!

Saya dan suami berasal daripada Kedah tetapi kini kami sekeluarga menetap di Kuantan atas tuntutan pekerjaan masing-masing di sini. Permulaan karier saya adalah sebagai seorang pegawai eksekutif di Syarikat GLC hingga kini dan suami pula seorang guru di Sekolah Agama swasta di sini.

Bermulanya saya mengenali Shaklee adalah ketika melahirkan anak ke-2 saya iaitu Mu’az Fahim dan saya hanya mampu mengambil Shaklee Sustained Release Vitamin C sahaja ketika itu akibat alahan terhadap bau-bau vitamin. Arghhhh, terasa rugi nyaaaa tidak berusaha untuk mengambil 100% supplements daripada Shaklee ketika itu...!

Ketika mengandungkan Sumayyah Istisyhad dan Khaulah Yusra, saya berazam untuk mengambil set lengkap Shaklee Supplements untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu penangan kesan yang terbaik saya rasai ketika berpantang sebelumnya. Tiada lagi wajah lesu, keletihan, dan susu badan saya meriah sangat sebab badan saya sihat & bertenaga untuk memberi yang terbaik buat anakanda tersayang…!!!

Selepas merasai kehebatan Shaklee, saya tanpa ragu-ragu membuat keputusan mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor (SID: 882020) kerana banyak manfaat yang saya akan perolehi dengan menjadi ahli Shaklee seperti kesihatan yang terbaik, manfaat bonus tunai, bonus kereta dan insentif pelancongan yang amat menarik.

Akhir kata, saya mengucapkan selamat datang kepada semua pengunjung blog vitalover & enjoy reading my sharing here!

‘Nikmat Sihat Untuk Semua’


Naimah Abu Kasim
Shaklee Independent Distributor (SID: 882020)
019-9860204

~vitalover~ Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign